praalwagen aalst carnaval

Over de wedstrijd

Wie kan deelnemen?

De wedstrijd is toegankelijk voor elke Aalsterse carnavalsvereniging die ingeschreven is voor de carnavalsstoet 2024 als kleine -, middelgrote - of grote groep. De contactpersoon van de Aalsterse carnavalsvereniging moet bij aanvang van deze wedstrijd achttien (18) jaar of ouder zijn.

Wat kan je winnen?

De stad Aalst zal drie prijzen uitreiken, los van de categorie (klein, middelgroot en groot), op basis van de door haar vooropgestelde objectieve beoordelingscriteria. De waardebon is geldig tot en met carnaval 2025 en kan enkel gebruikt worden voor de aankoop van duurzame en energiezuinige materialen zoals o.a.:

  • De aankoop van LED-verlichting voor hun praalwagen.
  • De aankoop van ecologische verf voor hun praalwagen.
  • De aankoop/huur van een ecologische generator.

Wanneer ken je het resultaat?

De bekendmaking van de winnaars gebeurt na Aalst Carnaval 2024 op de evaluatievergadering van vzw Carnavalist tot in de Kist. Wie vragen heeft kan steeds contact opnemen via aalstklimaatneutraal@aalst.be.

Hoe kan je deelnemen?

Om deel te nemen én in aanmerking te komen voor een waardebon volstaat het om het formulier in te vullen vóór 11 januari 2024. Vergeet zeker niet bij elk onderdeel je antwoord te staven met enkele foto’s. 

Kunnen we deze pagina inhoudelijk nog verbeteren? Laat het ons gerust weten