Lisa Muylaert

Over de ontwerpster

Lisa Muylaert is studente Visual Design aan Luca School of Arts in Gent en was vorig jaar voor de eerste keer één van de kunstenaars tijdens de tentoonstelling van Kunstoevers. Ook dit jaar neemt ze deel aan het kunstenfestival met een digitale reeks "oos_oom" (out of sight_out of mind). "Mijn doel als kunstenaar is om mensen te inspireren en om tekenen als uitlaatklep te gebruiken. Daarnaast vind ik Kunstoevers oprecht een heel mooi initiatief. Een platform geven aan kunstenaars is een mooi gegeven voor zowel de stad Aalst als de mensen in en rondom Aalst", klinkt het.

Mijn doel als kunstenaar is om mensen te inspireren

Lisa Muylaert

Wat mag je verwachten op Kunstoevers?

Kunstliefhebbers kunnen drie dagen lang hun hart ophalen in het centrum van de stad. Er zullen dit jaar twee unieke Kunstoevers tentoonstellingen plaatsvinden:

  • Tentoonstelling Vaarwater in het SULBB gebouw, de Academie voor Beeldende Kunsten en CC De Werf waar kunstenaars zelf hun werk(en) presenteren. 
  • Tentoonstelling XPO in het VTI waar curator Renée Lorie uit de open call tal van prachtige kunstwerken selecteerde.

Het volledige programma vind je binnenkort terug op de evenementenpagina.

Kunnen we deze pagina inhoudelijk nog verbeteren? Laat het ons gerust weten. Heb je een vraag of opmerking? Maak een melding