Kunstoevers zoekt kunstenaars

Kunstoevers Vaarwater

Ben je een artiest? En kies je bovendien graag zelf hoe je werk tentoongesteld moet worden? Dan is Kunstoevers Vaarwater iets voor jou. Of je nu een meester bent in schilderkunst, bedreven bent in beeldhouwkunst of keramiek, je creativiteit uit in textiel, print, fotografie, film of een andere discipline beheerst: Kunstoevers heeft 75 unieke plaatsen beschikbaar (enkel op 18 en 19 mei 2024) en het principe is simpel: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Dus wees er snel bij, want vol is écht vol!

Vaarwater is een unieke kans om je kunst tentoon te stellen naar eigen goeddunken, medekunstenaars te ontmoeten en in interactie te gaan met een nieuwsgierig publiek.

Hoe kan je deelnemen aan Kunstoevers Vaarwater?

Wil jij deel uitmaken van deze creatieve samensmelting? Dan kan je aanmelden via het onderstaande formulier. Inschrijven kan tot en met 28 januari 2024.

Kunstoevers Aalst

Kunstoevers XPO

Ben je een artiest en maak je met jouw werk graag deel uit van een gestroomlijnd geheel? Dan kan je opteren voor Kunstoevers XPO (op 18, 19 of 20 mei 2024) waarbij een curator en professionele tentoonstellingsbouwers jouw werk zullen plaatsen. De curator zal zorgvuldig een harmonieus geheel vormen uit de ingezonden kunstwerken.

Stuur maximaal 5 van jouw meesterwerken in en geef ze over in de handen van onze professionele curator. Die zal met zijn expertise een selectie maken en een uitgebalanceerde tentoonstelling creëren waarbij elk werk tot zijn recht komt.

Hoe kan je deelnemen aan KO XPO?

Schrijf je in tot en met 28 januari 2024 via onderstaand formulier en geef jouw kunst de kans om deel uit te maken van deze bruisende tentoonstelling op Kunstoevers.

Kunstoevers inschrijven
Kunstoevers Aalst

Kunstoevers podium

Kunstoevers biedt naast de beeldende kunsten ook een podium aan muziek, dans, performance, woord of theater.

Of je nu een muzikant (klassiek, jazz, rock, hiphop, electro,…) bent in hart en nieren, een podiumbeest in het theater, een meester in het gesproken woord, een dansvirtuoos of een betoverende performer, je speelt alleen of in groep: je kan op 18, 19 en 20 mei 2024 schitteren tijdens één van de 20 exclusieve slots in Cinema, De Werf of in de feestzaal van het oude stadhuis. 

Wat moet je doen?

Onze jury staat klaar om het talent te ontdekken en te omarmen. We zorgen ervoor dat jij onder de beste omstandigheden kunt optreden zodat jouw kunst en expressie volledig tot hun recht komen. Meld je tot en met 28 januari 2024 aan via onderstaand formulier en laat ons kennismaken met jouw kunsten.

Kunnen we deze pagina inhoudelijk nog verbeteren? Laat het ons gerust weten