Dorien Dooms (28) | Productieleider Cultuur & Evenementen

“Ik ben één van de verantwoordelijken voor de evenementen van de stad. Dat gaat om grote kleppers, zoals Aalst Carnaval en CIRK!, tot kleinere events als Kunstoevers of de intrede van Sint-Maarten. Mijn werk is heel gevarieerd en elke dag is anders. Ik houd me bijvoorbeeld bezig met de administratie en de logistiek, maar ook met de uitvoering op het terrein zelf.”

Video

Elke dag is anders

Dorien

Tom Seminck (43) | Keukenmedewerker Sint-Job

“’s Ochtends, ’s middags en ’s avonds bereiden mijn collega’s en ik de maaltijden van de bewoners in het woonzorgcentrum voor. Meestal worden die door een traiteur aangeleverd, maar af en toe maken we ook zelf iets klaar, zoals een lasagne, eitjes of een frisse salade in de zomer.”

Nooit verwacht dat die job me zou liggen

Tom
Video

Simon De Cock (24) | Communicatiemedewerker team Jeugd

“Bij team Jeugd hebben we ons eigen communicatiekanaal Biensoigné, dat op verschillende sociale media actief is en instaat voor heel wat evenementen voor de Aalsterse jeugd. We hebben ook een Biensoigné Crew, een groep creatieve jongeren die ik assisteer en met wie ik ‘content’ maak. Dat gaat dan over filmpjes, foto’s en leuke bijschriften op online posts. Biensoigné organiseert niet alleen zelf evenementen, het platform ondersteunt Aalsterse jongeren ook met hun eigen initiatieven. Zo maken we van Aalst een betere plek voor de jeugd.”

Video

In mijn job komen m'n passies mooi samen

Simon

Hayat Mouh (51) | Administratief medewerker Vreemdelingenzaken

“Je kan me vinden aan de loketten in het administratief centrum op het Werfplein. Mensen uit andere landen die zich willen inschrijven in Aalst, kunnen daar bij mij terecht. De loketten zijn meestal open tussen 8.30 en 14.30 uur, maar dat wil niet zeggen dat mijn werkdag er om half drie al opzit. Na de sluiting van de loketten begint het administratief werk: de verwerking van de dossiers.”

Contact met burgers zorgt voor afwisseling

Hayat
Video

Ann De Cock (58) | Hoofdverpleegkundige WZC De Faluintjes

“In de eerste plaats draag ik zorg voor onze bewoners, hun familie en onze medewerkers. Als hoofdverpleegkundige coach je ook je team en heb je heel wat administratieve taken, zoals medische dossiers bijhouden en het werkrooster van onze medewerkers opstellen. En nog veel, veel meer… (lacht)”

Video

Trouwe werknemer, trouwe werkgever

Ann

Carl Rowies (34) | Front-end developer ICT

“Als collega’s of diensten iets willen communiceren naar de burger, ga ik de digitale vertaling daarvan maken naar een webapplicatie of een website. Ik ga dan niet alleen bepalen hoe dat er zal uitzien, maar ook hoe het zal werken: design gekoppeld aan ontwikkeling.”

Mensen die je product gebruiken: dat geeft voldoening

Carl
Video

Els Schollaert (50) | Dossierbehandelaar Ruimtelijke Ordening

“Ik behandel voornamelijk verkavelingen en bouwaanvragen, en dat kan gaan van de oprichting van een klein tuinhuis tot grote stadsprojecten. In mijn job kom ik veel in contact met architecten, projectontwikkelaars, maar ook burgers.é

Video

Een goed team is cruciaal

Els
Icon Select

Werken voor Aalst, da's iets voor jou?

Heb je zin gekregen om te werken voor de stad Aalst? Check dan onze vacaturepagina!

Kunnen we deze pagina inhoudelijk nog verbeteren? Laat het ons gerust weten