Van links naar rechts: Pastelaria Lousa, Undra, Wolfwash, FLOR Plukbos, Katjen Aloe, Thor Hydration, Be Chick, Ammy's Thai Cuisine, Vuurnatie, Rover

Een professionele jury beoordeelt de dossiers schriftelijk in een eerste beoordelingsronde. Wie weerhouden is voor deze ronde, stoot door naar de tweede ronde waarin het dossier mondeling verdedigd moest worden tijdens een korte pitch. De jury bestaat uit afgevaardigden van volgende organisaties, elk met hun specifieke expertise: Broeikas, Vlaio, Unizo, Voka en Stad Aalst.

Be Chick

In het creatief atelier van Belinda Suenens van 'Den Atelier by Be Chick' kan je terecht voor keramiek, workshops, koffie en huisgemaakte lekkernijen.

Zaakvoerster Belinda

FLOR plukbos

FLOR plukbos is een biologische zelfpluk bloemenboerderij van Aurélie waar mensen tot rust kunnen komen.

Zaakvoerster Aurelie

Katjenaloe

Kattenliefhebbers kunnen terecht in kattencafé Katjenaloe van Eva Roelandt, Jo Vandenstorme en Anna Maria Zawadzka. Naast iets drinken kan je er ook terecht voor gezonde kattenvoeding en gadgets. 

Zaakvoersters Jo, Eva & Anna

Wolfwash

Philip De Wolf reinigt alle soorten rolcontainers tot 1100 liter, zowel voor particulieren als bedrijven.

Zaakvoerster Philip

Pastelaria Lousa

Emma Heerman en Jonas Van den Haute staan wekelijks op de markt met hun versgebakken pastéis de nata, een Portugees gebakje. 

Zaakvoerders Jonas en Emma

Rover

Tom De Koninck zet reststromen in voor meubelproductie en circulair design. 

Zaakvoerder

Thor Hydration

De webshop van Jens De Koker biedt hydratatie-oplossingen aan die handig zijn in gebruik, en een gezonde en actieve levensstijl ondersteunen. 

Zaakvoerder Jens

Undra

Bij Julie Cieters kan je terecht voor alles over voedselbossen en eetbare tuinen.

Zaakvoerster Julie

Vuurnatie

Nils De Smet brengt een vernieuwend gamma op de markt van smaken en combinaties binnen pikante sausjes met ananas, honing, hop en zelfs truffel. 

Zaakvoerder Nils

Kunnen we deze pagina inhoudelijk nog verbeteren? Laat het ons gerust weten