sportzaal aalst

Zwemcomplex Aquatopia

Het nieuwe Aalsterse zwemcomplex Aquatopia heeft alles te bieden voor de recreatieve en sportieve zwemmer. Werk aan je conditie in het 50- of 25-meterbad, volg groepslessen, waag je op de springtorens of leef je uit de in de peuterbaden en glijbanen. Pol de Poema heet je welkom in z'n waterparadijs.

Aquatopia zwemcomplex Aalst

Sportcentra

In Aalst zijn sportcentra niet zomaar plekken om te bewegen; het zijn ware oases van gezondheid, energie en gemeenschapszin. Met een breed scala aan moderne faciliteiten bieden de sportcentra in Aalst een thuis voor iedereen die zijn gezondheid wil verbeteren, zijn conditie wil opbouwen of gewoon plezier wil hebben met sport en beweging.

Of je nu een fanatieke atleet bent die op zoek is naar geavanceerde trainingsapparatuur, of iemand die graag ontspant met zwemmen of groepslessen, de sportcentra in Aalst hebben voor elk wat wils. Van goed uitgeruste fitnessruimtes en indoor sportzalen tot zwembaden en tennisbanen, de faciliteiten zijn uitstekend en bieden ruimte voor allerlei sporten en activiteiten. Aalst beschikt over meerdere sportzalen die je kan huren om te sporten. 

sportzaal aalst
sportinfrastructuur aalst
Icon Select

Hoe reserveer je een sportterrein of sportzaal?

Heb je zin om te sporten en daarvoor één van de sportzalen te huren? Bekijk dan zeker de beschikbaarheden in de webwinkel van de stad Aalst. Je kan er een sportzaal of -terrein reserveren of in optie nemen. 

Meer vragen over de accommodaties van Aalst Sport? Mail naar info@aalstsport.be of bel het nummer 053 72 38 75.

Kunnen we deze pagina inhoudelijk nog verbeteren? Laat het ons gerust weten