Aquatopia zwembad Aalst

Het Aalsterse zwemcomplex Aquatopia telt maar liefst drie sportbaden en een waterparadijs voor de hele familie. Trek baantjes, werk aan je conditie of leef je uit in één van de glijbanen. Je kan je kinderen ook inschrijven voor zwemlessen in Aquatopia.

Sporten en waterpret in Aquatopia

Aquatopia in Aalst klinkt als een fantastische bestemming voor gezinnen en zwemliefhebbers. Met zowel een 50-meterbad als een 25-meterbad biedt het complex mogelijkheden voor serieuze zwemmers en recreatieve zwemmers.

Het Pols Speelparadijs lijkt een geweldige toevoeging te zijn, met zeven glijbanen, peuterbaden en een instructiebad. Dit maakt het een ideale plek voor gezinnen om samen plezier te hebben en voor kinderen om zich helemaal uit te leven in het water.

Met zo'n gevarieerd aanbod aan zwemfaciliteiten en speelmogelijkheden lijkt Aquatopia in Aalst een geweldige bestemming te zijn voor een dag vol waterpret en entertainment voor mensen van alle leeftijden.

Icon Select

Openingsuren

Aquatopia heeft verschillende openingstijden afhankelijk van de periode. Tijdens schoolweken zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag gereserveerd voor reguliere zwemuren, terwijl woensdag en het weekend toegang bieden tot het leuke gedeelte, inclusief Pols Speelparadijs. In vakantieperiodes is Pols Waterparadijs dagelijks open. Voor specifieke tijden is het raadzaam de officiële website te raadplegen.

Video Aquatopia

Video

Kunnen we deze pagina inhoudelijk nog verbeteren? Laat het ons gerust weten