Jubilarissen Stad Aalst

Foto's

Vera is al 10 jaar in dienst. Ze startte bij de poetsdienst van de thuiszorg en werkt nu in WZC De Faluintjes. “Werken voor Aalst, da’s veel sociaal contact. Met mensen samenwerken en bewoners helpen, dat geeft me energie.”

Werken voor Aalst, da’s veel sociaal contact

Vera | WZC De Faluintjes
Vera 10 jaar jubileum
Jeroen 20 jaar jubileum

Werken voor Aalst, da’s werken in mijn geboortestad

Jeroen | Stadsarchief

Jeroen begon in februari 2003 bij het D.A.D.D., “het Daensarchief”. Sinds 2009 is hij één van de drie archivarissen van het stadsarchief. “Werken voor Aalst, da’s werken in mijn geboortestad én dagelijks bezig mogen zijn met mijn passie: geschiedenis en erfgoed. Stad Aalst is mijn eerste… en als ’t aan mij ligt vermoedelijk ook mijn laatste werkgever.”

Werken voor Aalst, da’s samenwerken met zeer fijne collega’s

Wendy | team Bevolking

Wendy werkt 30 jaar voor Aalst, waarvan de eerste helft in kleuterschool ’t Klaproosje. Na enkele jaren in kinderdagverblijf Duimelot verhuisde ze naar de balies van het administratief centrum. “Werken voor Aalst, da’s samenwerken met zeer fijne collega’s. Waar ik ook gewerkt heb, ik had het er altijd naar m’n zin.”

Wendy 30 jaar jubileum
Marina 40 jaar jubileum

Word jij de opvolger van Marina?

Management assistant Marina zwaait binnenkort af na 47 jaar dienst. “Werken voor Aalst, da’s een voorrecht. Tijdens al die jaren heb ik geweldige mensen ontmoet en heel wat dingen zien veranderen: processen verbeterden, technologie evolueerde. Binnenkort neem ik afscheid van de stad, met een portie weemoed maar vooral een enorme dankbaarheid.”

Werken voor Aalst, da's een voorrecht

Marina | Management assistant

Kunnen we deze pagina inhoudelijk nog verbeteren? Laat het ons gerust weten