home-pagina
   Werf 9 - 9300 Aalst   
info@aalst.be   
053 77 9300  
A-loket . Openingsuren administratief centrum . Contact    
foto Thuis in de stad
wonen & leven

Gebruik onderstaande links of het linkernavigatiemenu om de verschillende rubrieken van dit onderdeel te bekijken:

 
 
Nieuws
 #GeefMe1Minuut
Jongerencampagne tegen racisme In maart 2017 lanceert Unia een jongerencampagne tegen racisme. Televisie, vluchtige sociale media en nieuwsberichten kleuren onze blik. Betrap je jezelf er ook op dat je mensen beoordeelt op een eerste indruk? Word jij soms zelf in een hokje geduwd? Gebruik de hashtag #GeefMe1Minuut om je eigen verhaal te vertellen! Laat van je horen, want niemand hoort in een hokje thuis. Wereldwijd is 21 maart de Internationale Dag tegen Racisme, maar in hokjes denken doen we elke dag.

 Cinema breidt uit
Cinema Goed nieuws voor de Aalsterse jeugd! Jeugdcultuurzaal Cinema breidt uit. Nog in april dit jaar starten de verbouwingswerken en sluit Cinema de deuren voor een tijdje. De capaciteit van de zaal wordt groter, sanitair en toog worden vernieuwd en er komt een extra verdiep voor repetitieboxen en een backstageruimte voor artiesten. De heropening van de zaal is gepland begin 2018

 Watertorenwijk wordt geprikkeld
watertoren Stad Aalst lanceert een tweede prikkelproject. Na Rechteroever is het nu beurt aan de Watertorenwijk. Stad Aalst wil er vooral leegstand en onbewoonbaarheid tegengaan en ook de openbare omgeving opkrikken.

 Leerlingen Vrije Beeldende Kunst aan de slag met bewoners Mouterij
Academie voor Beeldende Kunsten Het nieuwe jaar is op creatieve wijze ingezet in de Nieuwbeekstraat in Aalst. De afgelopen weken werkten de leerlingen van 5 Vrije Beeldende Kunsten er samen met bewoners van RVT De Mouterij in het atelier Vrije Grafiek. De resultaten zijn te bezichtingen in de Mouterij vanaf dinsdag 21 februari.

 Nieuwe editieCHIPKAdee
CHIPKAdee Neem de agenda van je kinderen er maar bij, want de nieuwe editie van CHIPKAdee is er. Dit magazine bundelt alle activiteiten voor kinderen in Aalst van februari tot augustus 2017. En ze zullen zich niet vervelen, want het aanbod is gigantisch.

meer nieuws ]

 
Laatst gewijzigd