home-pagina
   Werf 9 - 9300 Aalst   
info@aalst.be   
053 77 9300  
A-loket . Openingsuren administratief centrum . Contact    
foto Thuis in de stad
veiligheid & verkeer

Maak je keuze uit onderstaande rubrieken of navigeer door dit onderdeel via het linkernavigatiemenu:

 
veiligheid & verkeer
 
Nieuws
 Infosessies mobiliteitsplan
aalstontknoopt Stad Aalst is volop bezig met de ontwikkeling van een nieuw mobiliteitsplan en stelt de belangrijkste speerpunten hiervan graag aan u voor vanaf zaterdag 18 maart 2017. Met de reizende informatietentoonstelling 'De ontknoping' wordt halt gehouden in Aalst-centrum en in een aantal deelgemeentes.

 Cambio verhuist tijdelijk tijdens Carnaval
Cambio Tijdens de driedaagse van Aalst Carnaval worden alle Cambio autodeelwagens in Aalst centraal aangeboden op 1 standplaats in de Treinstraat. Zo kan je ook tijdens de festiviteiten blijven gebruikmaken van Cambio autodelen in de stad.

 Op zoektocht met Zjangsken
Pin Zjangsken Net als vorig jaar kunnen jongeren deelnemen aan een informerende en sensibiliserende zoektocht via de app van Zjangsken. Binnen deze zoektocht wordt er stilgestaan bij verschillende thema's als de alcoholwetgeving, wildplassen, gehoorschade. Bij het bereiken van het eindpunt krijgen de deelnemers een leuk en carnavalesk gadget.

 Vier weken ernstige hinder door werken ring Aalst
ovonde Op maandag 13 februari start een nieuwe fase in de werken op de ring van Aalst (R41). Op het kruispunt van de Gentsesteenweg met de Boudewijnlaan start de aannemer met de tunnelwerken. Hierdoor maakt het kruispunt met verkeerslichten plaats voor een ovonde (lange rotonde). Alle verkeersbewegingen op de ovonde blijven mogelijk, behalve de beweging van de ovonde naar de Gentsesteenweg richting centrum. Farys start namelijk met ingrijpende werken aan de drinkwaterleiding in de Gentsesteenweg. Verkeer richting het centrum van Aalst moet gedurende vier weken omrijden. Het agentschap verwacht zeer ernstige hinder in de ruime omgeving van de werfzone en roept op om zo veel mogelijk gebruik te maken van alternatieve vervoersmodi en de randparkings.

 Nutsleidingswerken in de Rooms-Hofstraat
werken Vanaf augustus 2017 start de Stad Aalst met riolerings- en wegeniswerken in de Keppestraat, Korte Keppestraat en Rooms-Hofstraat in Erembodegem. Volgende week donderdag, 9 februari 2017, zal hiervoor al gestart worden met de voorbereidende nutsleidingswerken in de Rooms-Hofstraat, in het deel tussen de Erembodegemstraat en de Kaardeveldweg. Doorgaand verkeer blijft mogelijk tijdens de werken. Aansluitend op deze werken worden begin maart ook de nieuwe nutsleidingen aangelegd in de Rooms-Hofstraat tussen de Kaardeveldweg en de Keppestraat. Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen deze werken afgerond zijn eind maart 2017. De nutsleidingswerken op het kruispunt van de Rooms-Hofstraat en de Keppestraat zelf zullen in een latere fase uitgevoerd worden.

meer nieuws ]

 
Laatst gewijzigd