home-pagina
Grote Markt 3 9300 Aalst   
info@aalst.be   
053 77 93 00    
foto Thuis in de stad

Tekst onleesbaar?contacteer de stad Aalst

bibliotheek

Naast de hoofdbibliotheek in de Molenstraat beschikt Aalst nog over 7 andere filialen en uitleenposten. Via deze pagina kan je een overzicht van de adressen en openingsuren bekijken, alsook de online catalogus raadplegen, praktische info bekijken en meer informatie over tijdelijke activiteiten terugvinden. Verder zijn er formulieren beschikbaar voor adreswijziging, leenverkeeraanvraag en magazijnaanvraag.

Buiten het raadplegen van de beschikbare werken biedt mijn.ovinob.be je ook de mogelijkheid om werken te reserveren of verlengen, aankoopsuggesties te doen en je leen- en financiële geschiedenis te bekijken.

 
bibliotheek
 
Nieuws
 MijnOvinob wordt Mijn Bibliotheek
Mijn Bibliotheek Belangrijk voor alle bibliotheekgebruikers die graag online hun uitleningen opvolgen, materialen verlengen of titels willen reserveren!

 Workshop Digihulp
Weet je geen weg met je gsm, smartphone, laptop...? De hele voormiddag kun je in de bib van Aalst terecht met al je vragen.

 Kalender KJV 2014-2015
Logo kjv Wanneer komt de kinder- en jeugdjury dit schooljaar bijeen? Hier een handig overzichtje.

 De nieuwe bibliotheek: de conceptnota
Biblogo Hoe ziet men de nieuwe bibliotheek op de Pupillensite? Lees er hier meer over.

 De bib verwent de jongsten
de bibliotheek verwent de jongsten Vanaf 1 september biedt de bibliotheek opnieuw tal van activiteiten aan voor kinderen. Elk aspect van de bibliotheek komt daarin aan bod. Maak je keuze uit de workshops of activiteiten en schrijf je in!

meer nieuws ]

 
© 2014 stad Aalst