home-pagina
Grote Markt 3 9300 Aalst   
info@aalst.be   
053 77 9300     
foto Thuis in de stad

Tekst onleesbaar?


bibliotheek

Naast de hoofdbibliotheek in de Molenstraat beschikt Aalst nog over 7 andere filialen en uitleenposten. Via deze pagina kan je een overzicht van de adressen en openingsuren bekijken, alsook de online catalogus raadplegen, praktische info bekijken en meer informatie over tijdelijke activiteiten terugvinden. Verder zijn er formulieren beschikbaar voor adreswijziging, leenverkeeraanvraag en magazijnaanvraag.

Buiten het raadplegen van de beschikbare werken biedt mijn.bibliotheek.be je ook de mogelijkheid om werken te reserveren of verlengen, aankoopsuggesties te doen en je leen- en financiële geschiedenis te bekijken.

 
bibliotheek
 
Nieuws
 Boekenverkoop Meldert en Gijzegem
De bib Beide bibliotheekpunten houden uitverkoop naar aanleiding van hun sluiting op september 2015. Meldert op maandag 12 oktober, Gijzegem een week later.

 Boekenverkoop bibliotheek op 19 september
Boekenverkoop bibliotheek Aalst Jaarlijkse opruiming bij de bib. Koop je boeken voor een prikje!

 Lezing Ish Ait Hamou
De bib In het kader van de voorleesweek komt Ish Ait Hamou op dinsdagavond 24 november 2015 voorlezen en vertellen uit eigen werk. Deze creatieve duizendpoot is bij het grote publiek vooral bekend als choreograaf en jurylid van 'So You Think You Can Dance', maar heeft ook al enkele romans op zijn naam staan.

 Workshop: maak je eigen bibliotheektas
De bib Op 21 november 2015 kan je in de Stedelijke bibliotheek Aalst een workshop volgen om je eigen bibliotheektas te maken. Wees creatief en naai je eigen trendy tas.

 Cursus: leer werken met de iPad
De bib - digitale workshop Verdiep je helemaal in je iPad op de tweedaagse workshop op donderdagen 19 en 26 november 2015. Mobiel internetten (wifi of 3G), surfen, mailen, kranten en boeken lezen, apps installeren en gebruiken... Het komt allemaal aan bod.

meer nieuws ]