home-pagina
   Werf 9 - 9300 Aalst   
info@aalst.be   
053 77 9300  
foto Thuis in de stad
bibliotheek

Naast de hoofdbibliotheek in de Molenstraat beschikt Aalst nog over 7 andere filialen en uitleenposten. Via deze pagina kan je een overzicht van de adressen en openingsuren bekijken, alsook de online catalogus raadplegen, praktische info bekijken en meer informatie over tijdelijke activiteiten terugvinden. Verder zijn er formulieren beschikbaar voor adreswijziging, leenverkeeraanvraag en magazijnaanvraag.

Buiten het raadplegen van de beschikbare werken biedt mijn.bibliotheek.be je ook de mogelijkheid om werken te reserveren of verlengen, aankoopsuggesties te doen en je leen- en financiële geschiedenis te bekijken.

 
bibliotheek
 
Nieuws
 Kant-en-klare voorleesrugzakjes in de bib
Voorlezen Geniet je ook van de stralende gezichtjes van je (klein)kinderen als je een verhaaltje voorleest? Probeer dan nu de nieuwe voorleesrugzakjes!

 Ken jij de blu-rayfilms al?
De bib Ontdek in de bibliotheek het grote gamma aan kwaliteitsvolle blu-ray films.

 Workshop: maak je eigen stripverhaal met foto's (Jeugdboekenweek)
Bib - workshop stripverhaal maken met foto Ga op zaterdag 5 maart creatief aan de slag met foto's. In deze workshop leer je meer over de werking van een fototoestel en hoe je er een stripverhaal mee kunt maken.

 Theatervoorstelling: Henri gaat naar Parijs (Jeugdboekenweek)
Bib - Henri gaat naar Parijs Kom tijdens de jeugdboekenweek op zaterdag 5 maart genieten van de theatervoorstelling Henri gaat naar Parijs van toneelgezelschap Luxemburg.

 Workshop: kinderboeken illustreren
Bib - workshop kinderboeken illustreren De magie van het kinderboek start bij de illustraties. Wil je graag leren illustreren? Schrijf je dan in voor deze workshop op zaterdag 27 februari 2016.

meer nieuws ]