home-pagina
Grote Markt 3 9300 Aalst   
info@aalst.be   
053 77 9300     
foto Thuis in de stad

Tekst onleesbaar?


bibliotheek

Naast de hoofdbibliotheek in de Molenstraat beschikt Aalst nog over 7 andere filialen en uitleenposten. Via deze pagina kan je een overzicht van de adressen en openingsuren bekijken, alsook de online catalogus raadplegen, praktische info bekijken en meer informatie over tijdelijke activiteiten terugvinden. Verder zijn er formulieren beschikbaar voor adreswijziging, leenverkeeraanvraag en magazijnaanvraag.

Buiten het raadplegen van de beschikbare werken biedt mijn.bibliotheek.be je ook de mogelijkheid om werken te reserveren of verlengen, aankoopsuggesties te doen en je leen- en financiële geschiedenis te bekijken.

 
bibliotheek
 
Nieuws
 De Kinder- en Jeugdjury kiest haar winnaars!
KJV : slotfeest Op 10 mei werd het KJV-jaar feestelijk afgesloten in Gent. 6 475 lezers tussen 4 en 16 jaar lazen en stemden mee op hun favoriete boek.

 Boekvoorstelling: 25 jaar Roemeense revolutie
25 jaar roemeense revolutie Marc Verhaert is een van de pioniers in de Vlaams-Roemeense samenwerking. Hij verloor zijn hart aan RoemeniŽ en aan zijn Roemeense vrouw Ena. In zijn boek bundelt hij historisch waardevolle en aangrijpende getuigenissen van mensen die de Roemeense revolutie vanop de eerste rij meemaakten. Hij stelt zijn boek zelf voor op dinsdag 9 juni in de bib.

 Infosessie 'Digitaal op reis'
Digitaal op reis Infosessie over websites, apps en andere digitale tools die je vakantie verrijken

 Uitleenpunt in de Speel-o-theek
Speel-o-theek In de Sinte Annalaan organiseert Vierdewereldgroep Mensen voor Mensen al enkele jaren een speel-o-theek voor kinderen

 BibArt blogt
Bibart Naar aanleiding van de Digitale Week start BibArt met haar blog 'Klikpauze'.

meer nieuws ]