home-pagina
   Werf 9 - 9300 Aalst   
info@aalst.be   
053 77 9300  
A-loket . Openingsuren administratief centrum . Contact    
foto Thuis in de stad
bibliotheek

Naast de hoofdbibliotheek in de Molenstraat beschikt Aalst over 4 bibliotheekfilialen. Hieronder vind je de adressen en openingsuren, andere praktische info over de Stedelijke bibliotheek en meer informatie over verschillende projecten en tijdelijke activiteiten.

Om het aanbod aan boeken, cd's en dvd's te ontdekken, kan je terecht bij de online catalogus .

Buiten het raadplegen van de beschikbare werken biedt mijn.bibliotheek.be je ook de mogelijkheid om werken te reserveren of te verlengen, aankoopsuggesties te doen en je leen- en financiële geschiedenis te bekijken.

 
bibliotheek
 
Nieuws
 Ben je leerkracht? Vraag naar de schoolbrochure van de bib
Brichure Samen scholen bib Ontdek het educatieve aanbod voor scholen in de nieuwe brochure van de bib. Gratis verkrijgbaar in de bibliotheek of online raadpleegbaar.

 Nieuwe brochure: 'Beleven in de bib - najaar 2016'
Beleven in de bib - najaar 2016 Ontdek het nieuwe aanbod aan evenementen, cursussen en workshop voor volwassenen en kinderen. Reserveren kan vanaf woensdag 17 augustus.

 Omwonenden krijgen uitleg over plannen nieuwbouw Academie voor podiumkunsten en bibliotheek
bewonersvergadering De buurtbewoners kregen als eerste buren een uitgebreide uitleg over de komende werkzaamheden. Augustus starten de afbraakwerken, in september volgt nog een infomoment voor alle burgers.

 Doe mee met de kinder- en jeugdjury!
KJV jury in Aalst Ben jij een leesbeest? Ben je tussen 6 en 16 jaar? Praat je graag met leeftijdsgenoten over boeken? Dan is de Kinder- en Jeugdjury zeker iets voor jou.

 Reisgidsen: max. 5 per lener in de zomer
Reizen Bib Aalst 
meer nieuws ]