home-pagina
   Werf 9 - 9300 Aalst   
info@aalst.be   
053 77 9300  
A-loket . Openingsuren administratief centrum . Contact    
foto Thuis in de stad
bibliotheek

Naast de hoofdbibliotheek in de Molenstraat beschikt Aalst over 4 bibliotheekfilialen. Hieronder vind je de adressen en openingsuren, andere praktische info over de Stedelijke bibliotheek en meer informatie over verschillende projecten en tijdelijke activiteiten.

Om het aanbod aan boeken, cd's en dvd's te ontdekken, kan je terecht bij de online catalogus .

Buiten het raadplegen van de beschikbare werken biedt mijn.bibliotheek.be je ook de mogelijkheid om werken te reserveren of te verlengen, aankoopsuggesties te doen en je leen- en financiële geschiedenis te bekijken.

utopiaIn 2018 verhuizen de Bibliotheek en de Academie voor Podiumkunsten naar Utopia, een gloednieuw kennis- en belevingscentrum op de Graanmarkt. Blijf op de hoogte via de facebookpagina Utopia Aalst of de website.

 

 
bibliotheek
 
Nieuws
 Krijg een unieke wenskaart van Zwoltopia - zaterdag 31 december in de bib
sprookjesbos Op zaterdag 31 december 2016 komt tekenaar Zwoltopia naar de bib om gratis voor jullie een unieke wenskaart te tekenen. Ideaal voor oudejaar.

 December en januari: studenten welkom vanaf 9 uur
Studeren in de bib Studenten zijn in december en januari welkom vanaf 9 uur in de hoofdbibliotheek (enkel op weekdagen).

 Inschrijven voor schoolevents
Ontdek hoe je met je klas de bibliotheek kunt bezoeken.

 Digitale workshops in november en december
digitale workshops Ontdek onze nieuwste workshops over digitale media, apps en andere toepassingen. Online inschrijven is mogelijk.

 Tentoonstelling Utopia in 't Gasthuys - Stedelijk Museum Aalst
Museum Ontdek gratis de tentoonstelling 'Utopia en andere utopieŰn' in het Stedelijk Museum Aalst, nog tot zondag 11 december.

meer nieuws ]