home-pagina
Grote Markt 3 9300 Aalst   
info@aalst.be   
053 77 9300     
foto Thuis in de stad

Tekst onleesbaar?


bibliotheek

Naast de hoofdbibliotheek in de Molenstraat beschikt Aalst nog over 7 andere filialen en uitleenposten. Via deze pagina kan je een overzicht van de adressen en openingsuren bekijken, alsook de online catalogus raadplegen, praktische info bekijken en meer informatie over tijdelijke activiteiten terugvinden. Verder zijn er formulieren beschikbaar voor adreswijziging, leenverkeeraanvraag en magazijnaanvraag.

Buiten het raadplegen van de beschikbare werken biedt mijn.bibliotheek.be je ook de mogelijkheid om werken te reserveren of verlengen, aankoopsuggesties te doen en je leen- en financiële geschiedenis te bekijken.

 
bibliotheek
 
Nieuws
 Verwendagen tijdens de Bibliotheekweek
Bibliotheekweek Het is opnieuw tijd voor de jaarlijkse Bibliotheekweek met de traditionele verwendagen. Hťt moment om je als trouwe bezoeker te laten verwennen door onze medewerkers. Heb je nog nooit de bibliotheek bezocht, dan is het nu de ideale gelegenheid om eens binnen te springen en het ruime aanbod te ontdekken.

 Leesclub: seizoen 2015-2016
Bibliotheek: leesgroep Lees en discussieer gezellig mee!

 Leesclub: Schroder
Op woensdag 18 november 2015 komt de leesclub van de bib samen om het boek Schroder van Amity Gaige te bespreken. Kom er gezellig bij!

 Wedstrijd: Verborgen parels
Verborgen parels in de bib Zoek de verborgen parels van onze bibliotheekmedewerkers. Wedstrijd in het kader van de Bibliotheekweek, 1 tot 31 oktober 2015.

 Bibliotheekweek
Bibliotheekweek Een jaarlijkse traditie in oktober: de bibliotheekweek boordevol activiteiten en verwennerijen. Dit jaar draait de Bibliotheekweek rond het thema 'verborgen parels'.

meer nieuws ]