home-pagina
Grote Markt 3 9300 Aalst   
info@aalst.be   
053 77 9300     
foto Thuis in de stad

Tekst onleesbaar?


bibliotheek

Naast de hoofdbibliotheek in de Molenstraat beschikt Aalst nog over 7 andere filialen en uitleenposten. Via deze pagina kan je een overzicht van de adressen en openingsuren bekijken, alsook de online catalogus raadplegen, praktische info bekijken en meer informatie over tijdelijke activiteiten terugvinden. Verder zijn er formulieren beschikbaar voor adreswijziging, leenverkeeraanvraag en magazijnaanvraag.

Buiten het raadplegen van de beschikbare werken biedt mijn.bibliotheek.be je ook de mogelijkheid om werken te reserveren of verlengen, aankoopsuggesties te doen en je leen- en financiële geschiedenis te bekijken.

 
bibliotheek
 
Nieuws
 Leesclub: seizoen 2015-2016
Bibliotheek: leesgroep Lees en discussieer gezellig mee!

 Filmclub - seizoen 2015 - 2016
Gratis kwaliteitsvolle films ontdekken in Aalst en omgeving? Het kan bij de BibArt filmclub!

 Activiteiten in de bib - najaar 2015
Activiteiten in de bib Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod aan activiteiten, aangeboden door de bib. Van voorlees- en knutselworkshops voor de allerkleinsten tot introductiesessies rond nieuwe media, er is voor elk wat wils.

 Wedstrijd : Ga digitaal en win...
Ga digitaal en win De Stedelijke bibliotheek gaat steeds meer het digitale pad op om haar dienstverlening te verbeteren. Om de laatste bibliotheekgebruikers over de streep te trekken, organiseert de bib in samenwerking met Standaard Boekhandel een wedstrijd.

 Nieuw reglement en uitbreiding openingsuren bibliotheek
De bib Op de nieuwe bib aan de Pupillen is het nog wachten tot 2018, maar de trend naar een moderne ontmoetingsplaats wordt alvast ingezet met een nieuw reglement en een uitbreiding van de openingsuren.

meer nieuws ]